Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice

Ziua Internațională a Vârstnicilor, marcată la Centrul CASPEV

4

Seniorii băimăreni au început astăzi să marcheze Ziua Internațională a Vârstnicilor, printr-o serie de evenimente dedicate tuturor celor care își doresc ca în acest weekend să-i facă să se simtă speciali pe bunicii și părinții lor. Centrul de Zi CASPEV a deschis două expoziții de artă, care pot fi vizitate de publicul iubitor de frumos, până la ora 16.00.

Primul vernisaj este realizat de către Grupul de Creație al senioarelor de la CASPEV și cuprinde o parte a operelor de artă confecționate manual, anul acesta. Prin acest eveniment senioarele din Municipiul Baia Mare doresc să transmită mai departe tradiția și cultura populară, moștenită din generații în generații. Tot astăzi se desfășoară și prezentarea cămășilor populare create pentru seniorii Corului Crizanteme.

Cea de-a doua expoziție deschisă în cadrul Centrului de Zi CASPEV, realizată de artista Maria Berciu, se adresează tuturor celor care iubesc natura și culoarea. Evenimentele dedicate seniorilor băimăreni vor continua cu un spectacol oferit de Formațiunea Corală Crizanteme, iar sâmbătă, de la ora 17.00, cu o seară de dans.

7-2 8-1 8-2

6