Vizitatori de seama, la centrele sociale administrate de Serviciul Public Asistenta Sociala

Proiecte și parteneriate: Vizitatori de seamă, la centrele sociale administrate de Serviciul Public Asistență Socială

1Centrele sociale administrate de Serviciul Public Asistență Socială au fost vizitate ieri, de către Jurgen Lang și Helga Bischof, președinții Organizației Okumenische Hilfe Neunkirchen -Seelscheid, însoțiți de consilierul local Clara Sinn- președintele Forumului Democratic German Baia Mare. Impresionați de condițiile pe care le oferim beneficiarilor noștri, dar și de serviciile sociale de calitate, vizitatorii au avut un scop bine definit, și anume, gândirea unor proiecte comune, destinate grupurilor vulnerabile.

Astfel, reprezentanții Organizației Okumenische s-au arătat dornici de a ajuta pesoanele cu nevoi speciale, cu aparatura medicală de recuperare, care va fi adusă din Germania și donată centrelor sociale administrate de Serviciul Public Asistență Socială.

Obișnuiți să sprijine copiii din sistemul de protecție și spitale, voluntarii asociației au dorit să îi ajute și pe micuții care provin din grupuri vulnerabile. Aceștia din urmă vor primi, în cel mai scurt timp, îmbrăcămite și jucării.

3 4 5