Școala de vară: Căutăm voluntari pentru activități educative

Educația copiilor din zonele defavorizate ale Municipiului Baia Mare este una dintre prioritățile Serviciului Public Asistență Socială. Pentru a preveni numeroasele situații de risc de părăsire timpurie a școlii, specialiștii din cadrul instituției noastre au gândit un program de sprijin de tipul “școala de vară”. Pentru buna desfășurare a activităților avem nevoie de susținerea cadrelor didactice, interesate să participe ca voluntari, precum și de participarea studenților, care îi vor ajuta pe copii să ducă la bun sfârșit activitățile educative. Așadar, îi rugăm pe toți cei care doresc să sprijine acest proiect să ne contacteze pe adresa de email: ciurdas@yahoo.com sau la numărul de telefon 0742.863.078.

Anul acesta, peste 50 de copii, elevi în clasele primare și gimnaziale, vor participa la activitățile educative pe perioada vacanței de vară, care se vor desfășura la Școlile Gimnaziale “Mihail Sadoveanu” și “Vasile Alecsandri” din Baia Mare.

Activitățile se vor desfășura în baza unui protocol de colaborare realizat între Serviciul Public Asistență Socială, Inspectoratul Școlar Județean Maramureș și Centrul Universitar Nord – Universitatea Tehnică Cluj – Napoca.

page

Comments are closed.