Nunta de Aur, 2016

nunta-de-aurSeniorii băimăreni ne-au dezvăluit secretul unei căsnicii trainice

Au dansat, au cântat și au demonstrat că știu să se distreze. Este vorba despre seniorii băimăreni care au participat la Nunta de Aur, eveniment desfășurat joi, 27 octombrie. Special pentru cele 86 de cupluri, Serviciul Public Asistență Socială a organizat o petrecere inedită, în cadrul căreia vârstnicii și-au reînnoit jurămintele, rostite în urmă cu 50 de ani.

Starea civilă a fost oficializată de primarul interimar al Municipiului Baia Mare, Marinel Rob, iar atmosfera a fost întreținută de Fanfara Municipiului Baia Mare, artiști consacrați ai muzicii populare,Dumitru Dobrican, Ileana Bumbar și Ansamblul Național Transilvania, dar și Corul Crizanteme din cadrul Centrului de Zi CASPEV. Maestrul de ceremonie a fost Iuliana Dăncuș, directorul Ansamblului Folcloric Național Transilvania.

Seniorii au menționat faptul că secretul unei căsnicii fericite este dragostea, respectul și înțelepciunea care vine odată cu vârsta.

La finalul evenimentului, toate cuplurile au primit un cadou surpriză, dar și diplome de participare. Le mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi și de sărbătoriții zilei!

nunta-aur-3

nunta-de-aur-1