Ministrul Muncii, Dragos Pislaru, in Baia Mare

Ministrul Muncii, Dragoș Pîslaru, impresionat de creșele administrate de Serviciul Public Asistență Socială

ministrul-muncii-4

Complet modernizate, la standarde europene, creșele din Baia Mare, înființate de Serviciul Public Asistență Socială, au fost vizitate de către ministrul Muncii, Dragoș Pîslaru. Acesta s-a arătat impresionat de condițiile în care își desfășoară micuții activitățile zilnice, menționând faptul că sunt cele mai moderne creșe de țară, iar serviciile educaționale oferite aici, depășesc, fără îndoială, mediul privat.

Ministrul Muncii a vizitat, de asemenea, Centrul de educație timpurie Curcubeu, finanțat de minister, unde 40 de copii vor beneficia de servicii educaționale la cel mai înalt standard, iar părinții lor vor avea acces la servicii integrate pentru asigurarea armonizării vieții de familie cu viața profesională.

Pentru noi, fiecare copil contează, iar serviciile pentru o educație antepreșcolară de calitate pe care le oferim vin atât în sprijinul micuților care încep o nouă etapă a vieții, cât și a părinților cărora dorim să le transmitem faptul că cei mici beneficiază,de la cea mai fragedă vârstă, de servicii ireproșabile sub atenta îndrumare a unei echipe de profesioniști.
Niciun efort nu este prea mare atunci când vorbim de fericirea copiilor și liniștea părinților!

ministrul-muncii-6

ministrul-muncii-5

ministrul-muncii-1

ministrul-muncii-3