LET’S DO IT: CAMPANIE NATIONALA DE ECOLOGIZARE

Serviciul Public Asistență Socială a participat la campania națională de ecologizare

1

Serviciul Public Asistență Socială a participat la cea mai mare mișcare socială din România care promovează voluntariatul și curățenia. Sâmbătă, 24 septembrie, începând cu primele ore ale dimineții, personalul centrelor noastre și beneficiarii au răspuns pozitiv la apelul de ecologizare din cadrul acțiunii naționale “Let’s Do It, Romania”.

Voluntarii noștri au reușit să demonstreze că puterea exemplului este cea mai importantă, adunând în câteva ore, zeci de saci plini de gunoaie din zonele Horea, Cuprom și Luminișului, cunoscute pentru mizeria pe care o provoacă cei care locuiesc aici.
Acțiunile de curățenie nu sunt o noutate pentru Serviciul Public Asistență Socială, deoarece, împreună cu firma de salubrizare a Municipiului Baia Mare, organizăm frecvent acțiuni similare.

Sperăm ca în timp, toți locuitorii acestor zone să participe, alături de noi, la efectuarea curățeniei, pentru a oferi o altă față orașului nostru. Ne dorim să avem un oraș mai curat, dar mai ales să menținem curățenia în zonele defavorizate ale municipiului.

2 4 6