Directia 5 si Aurel Tamas promoveaza combaterea violentei

stop-violenta

Direcția 5 și Aurel Tămaș au urcat pe scenă pentru a promova combaterea violenței

De un real succes s-a bucurat evenimentul organizat de Serviciul Public Asistență Socială, care a avut ca scop promovarea combaterii violenței domestice. Zeci de băimăreni au petrecut câteva ore în compania invitaților speciali, Direcția 5 și Aurel Tămaș, iar cei mai mici dintre spectatori au vizionat o piesă de teatru pusă în scenă de actorii Teatrului Municipal Baia Mare.

Pe lângă momentele artistice, băimărenii au primit informații, de la specialiștii noștri, despre violența domestică și modalitățile prin care aceast fenoment poate fi prevenit. Acțiunea a dorit să sublinieze implicarea autorităților publice și a ONG-urilor în campaniile de informare pentru a promova serviciile specializate de protecție socială și implicarea fiecărui cetățean în programele de combatere a violenței domestice. Evenimentul a fost organizat în cadrul proiectului „Soluţii integrate pentru violenţa în familie”, finanţat prin fonduri norvegiene.

Sperăm ca acest concert inedit care a promovat o problemă socială atât de importantă, să fie un pas important în combaterea violenței domestice, iar toți cei care au fost aseară alături de noi să transmită mai departe mesajul Serviciului Public Asistență Socială: Stop violență! Doar împreună putem rezolva problemele comunității noastre și să le oferim copiilor o societate sănătoasă, din toate punctele de vedere.

stop-violenta-1 stop-violenta-2 stop-violenta-4