Curățenie în zonele marginalizate ale Municipiului Baia Mare

Ample acțiuni de salubrizare, în zonele marginalizate ale Municipiului Baia Mare, au fost inițiate, astăzi, de către domnul Cătălin Cherecheș, primar al Municipiului Baia Mare. Astfel, sub atenta monitorizare a doamnei Noemi Vida, viceprimar al Municipiului și a domnului Bogdan Gavra, director general al Serviciului Public Asistență Socială, băimărenii care locuiesc în aceste zone precum și cei care beneficiază de ajutor social și trebuie să presteze muncă în folosul comunității au fost implicați în aceste acțiuni.

În doar câteva ore, aceștia au reușit să ofere o nouă față Zonelor Cuprom, Horea, Electrolizei și Luminișului. Au fost maturate aleile și parcul, au fost strânse pet-urile, iar gardurile vii și iarba au fost tunse. Planul de curățenie cuprinde două zile, astfel că acțiunile vor continua și mâine, când se va interveni mecanizat cu firma de salubrizare a orașului.

Pentru că administrația publică locală își dorește să îmbunătățească mediul de sănătate și să prevină apariția unor boli grave în rândul locuitorilor din zonele defavorizate, tot în această perioadă, au fost demarate acțiunile de deratizare și dezinsecție. Mulțumim tuturor celor care s-au implicat în aceste acțiuni!

salubrizare (1) salubrizare (2) salubrizare (3) salubrizare (4) salubrizare (5) salubrizare (6) salubrizare (7) salubrizare (8)

Comments are closed.