Balul seniorilor

Balul seniorilor: Surprize, distracție și multe premii pentru seniorii băimăreni

 

1-1Voia bună a fost la ea acasă, în acest weekend, la Centrul de Zi CASPEV, unde seniorii băimăreni au sărbătorit Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. Peste 150 de vârstnici au demonstrat încă o dată că distracția este binevenită, în orice moment al vieții. Balul seniorilor, eveniment dedicat beneficiarilor CASPEV, le-a adus zâmbetul pe buze tuturor celor care au ales să marcheze această zi specială.

Chiar dacă în cadrul petrecerii surprizele au fost la ordinea zilei, seniorii s-au arătat surprinși de inițiativa unui grup de tineri băimăreni care le-au oferit, în semn de respect, flori origami. Cel mai important moment al petrecerii a fost surpriza dulce, torturile fiind și ele oferite cadou de către reprezentanții unei bănci.

Tot în cadrul balului a fost organizată și o tombolă cu premii pentru seniori, 50 dintre aceștia fiind fericiții câștigători ai unei excursii. Mulțumim voluntarilor și tuturor celor care au fost alături de seniorii băimăreni cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice.

1-2 3 4 5